Olen varannut taas Kari Ventelälle tänne Kankaanpäähän joukkotarkastusajan 4.12. klo 10.00 alkaen. Eli lonkat, kyynärät ja polvet sekä mahdollisuus myös selkäkuviin. Hinta varmaan noin 120 euroa tai niillä main ja selkäkuvat tekevät parikymppiä lisää. Odottelen pari viikkoa Handskes-koirien ilmoja ja sen jälkeen otetaan muita, jos mahtuu. Paikkoja on 10, joista tällä hetkellä on varattuna 5.

Jos suunnittelet tuloa, varaa aikaa KOKO PÄIVÄ! Eli kaikki koirat kuvataan ensin ja sen jälkeen kirjoitetaan lasku. Eli sieltä EI VOI lähteä kesken pois. Yleensä aikaa on mennyt noin klo 13.-14.00 asti. Koirat aamusta syömättä ja juomatta. Rekisteripaperit (ei kopio, vaan alkuperäinen) mukaan.

 

Jos suunnittelet menoa näyttelyyn joulukuussa (esim Voittajanäyttely), ei kannata tulla. Nukutusaineessa on varoaika ja antidoping-säännöt kieltävät näyttelyn 28 vrk nukutuksen jälkeen.

 

Kaikki pennut ovat lähteneet omiin koteihinsa. Yhtään pentua ei kotiin jäänyt ennakkotiedoista poiketen Kaikkea hyvää toivotellaan niin pentusille kun omistajillekin. Ja kuulumisia on aina kiva saada.

 

Näillä näkymin meille ei ole suunnitteilla lisää gööttejä vaan keskitymme corgeihin. Joten aktiivisemmin taitaa päivittyä tuo corgiblogi. Silloin tällöin tännekin jotain kuulumisia laitellaan.