Tänään on vietetty päivää Tampereen KV-näyttelyssä. Itsellä ei siellä koiraa ollut, mutta kasvatteja käväisin katsomassa ja muutenkin kehää seuraamassa. Kyllähän siellä katsomista riittikin :-)

Tuomarina tiukka ruotsalaistuomari Anita Whitmarsh, joka lennätti (ihan ansaitusti) kehästä pihalle heti kättelyssä kolme rähisevää Handskes-koiraa eli Tassun pojat Jasun, Roopen ja Topin. Sama tiukka linja saisi olla muillakin tuomareilla rähiseviä koiria kohtaan. Eli kehätreenia vaan!

 

Positiivisia tapaamisiakin oli. Kehässä esiintyi ensi kertaa Vantun ja Sakun lapsi Handskes Heroisk Håkan "Ossi", joka sai EH:n (kuten kaikki muutkin junnu-urokset). Ihana poika kertakaikkiaan ja esiintyi hienosti kehässä (kiitos Tuulikki, oli kiva nähdä), tässä pari huonoa kuvaa

 

Junnu-uroksissa oli myös komea ja hyväkäytöksinen Rokin poika, Kuukiven Teräksen Varjo "Hukka", joka sai EH:n ja sijoittui kolmanneksi.

 

Ihania tyttöjä oli paljon, ja pitihän niille vähän flirttailla


 

Päivän parhaan suorituksen tais tehdä Saku, joka ei kyllä kehässä esiintynyt, vaikka mukana olikin. Se tapasi ihanan morsiamen parkkipaikalla, eikä montaa minuuttia mennyt kun pariskunta olikin nalkissa (kolme varttia) ja missasin tietty sitten narttukehät lähes kokonaan. Mutta ehkäpä 9 viikon päästä saadaan nauttia näistä lapsosista Taikakuonon kennelissä.

 

Kehän laidalla tapasin muutenkin paljon tuttuja, joista osaa en ole nähnyt pitkään aikaan ja osaa en koskaan livenä. Oli kiva tavata!

 

Päivän sankari taas on Hanska, joka tänään täyttää 7 vuotta. Tässä nautiskelemassa Tampereen synttärituliaisia. Onnea myös Nelli-siskolle!