Eilen ajeltiin corgivauvojen kanssa kylään Nallenevaan. Tarkoitus oli totuttaa pentuja autoon, mutta en tiedä, huomasiko ne edes autossa olleensa, niin sikeästi ne nukkuivat mennen tullen :-)

Kaikki kuvat: Marja Lainepää

Vastassa oli ihanat miehet, Pate ja Mese


 

Ja kaikkien piti tietenkin päästä syliin

 

Pate yritti vähän kertoa lapsille, ettei nyt tultais liian lähelle, mutta aika huonoin tuloksin. Pääsi Pate kuitenkin rauhassakin silitettäväksi, kun Mese viihdytti lapsosia sillä aikaa

 

Mese yritti olla vähän kova jätkä, olihan talossa kiimaisia narttuja, eikä näistä oikein tiennyt, mitä ne olivat

 

Mutta ei kait ne niitä vie, kun haisivatkin niin vauvoilta

 

Pihalta löytyi munankuoria ja kaikkea muuta mielenkiintoista, Mesen mielestä olis pitänyt vaan juosta täysillä, mutta eihän nää sitä(kään) tajunneet

 

Sitten ajeltiin käymään kylässä Köyliössä, jossa vierailtiin Iisan (H. Instruktiv Isa) luona (tiedoksi niille, jotka pentuja seurailivat, että tämä oli Piirtö)

Iisa ja "Isosisko"

Sitten vähän tönötystä


 

Ja hampaiden katsomista


 

Ja sitten ne pakolliset halit ja pusipusit :-) Aivan ihanan reipas ja suloinen tyttönen!

 

Takaisin Nallenevaan ja pentujen tönötysyrityksiä kuvaamaan, niistä sitten tuolla corgiblogissa.


Kiitos Marjalle kahvituksesta ja hienoista kuvista!

 

Vanttu sai haasteen Rokilta kertoa 7 totuutta itsestä. Ja nehän piti kertoa kuin Vanttu olisi ne itse kirjoittanut.

 

1. Olen ehdottomasti meidän perheen kaunein prinsessa, siis ainakin omasta mielestäni. Osaan käyttäytyä hienosti myös reissussa ja vieraiden koirien kanssa (tietenkin).

 

2. Minun täytyy saada erityiskohtelua, syy mainitaan kohdassa 1. Jos en saa, metelöin ja mölisen, joskus jopa haukun.

 

3. Kuten edellä kerrottiin, osaan siis puhua. Ihmiset ei vaan joskus millään tajua sitä. Tuo emäntä on mun idoli ja sille juttelen eniten. Luulen, että se tajuaa kyllä suuren osan siitä.

 

4. Kun haluan huomiota ja rapsutuksia, paras konsti on raapaista ihmistä jalkaan. Eikä mitä tahansa klääpäisyä vaan niin, että varpaankynnet meinaa irrota. Kyllähän sitten huomataan.

 

5. Syön tosi hitaasti ärsyttääkseni noita ahnepossuja, jotka tässä laumassa kanssani asustavat. Syön myös sievästi enkä ahmi, kuten nuo törkypossuset. Tämä hitaasti syöminen aiheuttaa aktiviteettia myös emännässäni, kun se yrittää häätää noita villisikoja kupiltani. Hidastan siinä vaiheessa vielä vähän tahtia sekä nostan pään välillä kupista ja tähyilen maisemia. Ihanaa, näin saan kaikki pyörimään ympärilläni.

 

6. Aina välillä tönäisen noita pikkupentuja pihalla nurin, ihan vaan sillä lailla muiden huomaamatta taklaan pyllyllä. Sitten katselen silmät pyöreänä, että mitähän nyt tapahtui.

 

7. Nukun mielelläni prinsessasängyssä, vaikkei sitä kuulemma minulle hankittu. Ihmettelen vaan että kenelle sitten, kun ei täällä ole muita prinsessoja

 

Haastan seuraavaksi itsestään kertomaan Taavin, jolla riittää tietysti paljon puuhaa lastenhoidon kanssa. Mutta toivottavasti Taavi ehtii jossain vaiheessa vastaamaan.