No niin, viime kerran jälkeen on siis tapahtunut sitä sun tätä...
Hubbe muutti pysyvästi Ransulaan
Aikaisemmin lähti jo Ossi (H.Heroisk Håkan), joka muutti Tampereelle Hessun (Cimillan Diamont) kaveriksi. Pihla (H. Härliga Hulda) muutti Hattulaan Pipsan (Nallenevan Iso Musta Koira) kaveriksi ja on sijoituksessa eli ehkä mahd joskus Handskes-pentueen emänä tulevaisuudessa.
On käyty katsomossa Rokin lapsosia Kuukiven kennelissä ja aivan ihkuiksi todettiin
1740704.jpg

Alulle on saateltu myös Handskes I-pentuetta, aika näyttää miten käy. Astuminen ja muu seurustelu sujui ainakin mallikepoisesti. Isänä Saku ja emänä Handskes Aktuell Ellen "Nysä". Tässä muutama Jukka Kartanon ottama kuva lemmenparista (tosin Sakusta tällä kertaa vaan pääkuvia, kun on niin totaalinen karvanlähtö).
1740718.jpg
1740721.jpg
1740724.jpg

Gööttien erkkarissa Ruotsissa käväisi Handskes Fager Kasper, joka siellä sai tuloksen H. Seuraavana päivänä Maailmanvoittajanäyttelyssä tulos parani ja oli EH.

Suomen gööttierkkarissa käväisi Handskes Egentlig Erik, joka sai tuloksen EH. Tässä tuore kuva pojasta, kuvan otti Petri Hyrkäs
1740735.jpg

Eilen tuli juoksuhoitaan Sona-tyttönen, joka painelee Pipan kanssa ympäri kämppää kuin pikkupentu. Koitetaas tästäkin parista saada kuvia viikonlopun aikana.