Koko viikonloppu on vietetty tien päällä ja tavattu monta kasvatinomistajaa, joka tekikin tästä viikonlopusta mukavan.
Lauantaina Sakupaku esiintyi ihmisten ilmoilla eka kertaa ja kehäkokemusta haettiin Parkanosta, Saija Juutilaisen kehästä. Poika käyttäytyi ihan hienosti ja tuloksena JUN EH 3. Parkanossa myös Topi (H. Bror Räv), joka tällä kertaa ei mielyttänyt niin kovasti tuomaria ja sai arvioksi H:n.
Sakun arvostelu: 9 kk, mittasuhteiltaan hyvä, tänään vielä takakorkeassa kehitysvaiheessa oleva juniori, jolla sopusuhtainen raajaluusto. Hyvä pää, kaunis ilme. Kallo-osa vielä hieman pyöreä. Hyvä purenta ja korvat. Hyvä ylälinja, olkavarsi voisi olla viistompi, muuten hyvät kulmaukset ja käpälät. Hyvä, ryhdikäs askel. Tänään vielä kovin lyhyt ja kapea taka-askel. Hyvä karvan laatu. Mukava luonne.

Tämän jälkeen ajeltiin puolen matkan krouviin eli Virroille, jossa yövyimme. Aamulla hullussa lumimyrksyssä kohti Keuruuta. Tässä vaiheessa Heljä ilmoitteli, ettei lähde myrskyssä ajelemaan näyttelyyn (enpä olisi kyllä minäkään lähtenyt, jos olisin kotona ollut), joten kaksi Handskes- koiraa ilmoitetuista kahdeksasta oli poissa. Keuruulla tuomaroi Riitta Lahtovaara.
Pentukehässä esiintyivät pikkuneidit Kajsa (H. Finfin Lilian) VSP-pentu ja Sohvi PEK 2, junnuissa Jasu (H. Duglig Frej) JUN ERI 2 vara-SERT, Roope (H. Drömlik Gusse) H, avoimissa Åke (H.Carl Vargvalp) EH1 sekä Tumppu (H.Cia Vargvalp) EH 1. Onnea kaikille ja oli todella mukava tavata.
Saku-poika sitten räjäytti pankin. Eilinen harjoittelu teki tehtävänsä ja tänään poika ottikin sitten miehen tuloksen olemalla ROP ja saaden ekan SERTinsä. Ryhmiin ei tietenkään ehditty jäämään, kun ei kertaakaan käynyt mielessä että näin voisi käydä ja muuta oli jo sovittuna.
Sakun arvostelu: Erinomaista tyyppiä oleva maskuliininen uros, joka rungoltaan voisi olla aavistuksen pitempi. Kaunis pää ja ilme, hyvät korvat. Kaunis kaula. Erinomainen ylälinja. Hyvin kehittynyt runko. Sopiva eturinta. Erinomainen raajaluusto. Etukulmauksia voisi olla hieman enemmän. oikein kehittynyt hyvä takaosa. Kevyet hyvät etuliikkeet. Luonne erinomainen.

Tumen arvostelu: Erittäin hyvän tyyppinen, feminiininen, mittasuhteiltaan oikea. Kaunis pää ja ilme. Hyvät korvat. Kaunis kaula, hyvä ylälinja. Riittävä runko, eturintaa voisi olla enemmän. Etuasentoiset lavat, suorat etukulmaukset. Oikein kulmautunut, leveä takaosa. Riittävä raajaluusto. Joustavat sivuliikkeet. Riittävän kova karvapeite. Hyvä luonne.

Jaa kuvia...? Kamera jäi kotiin, mutta toivottavasti joltain saadaan jotain :-) On tässä yksi, Saku ja Tume kingsize-sängyssä Kitusen Kievarissa!
1263117.jpg