Lauantaina ajeltiin Turkuun ja mukana koirista oli Nuttu ja Kerttu. Kerttu matkusti autossa kuin olisi siellä ikänsä ollut. Turkuun päästyämme laitoin tyttelin ensi kertaa taluttimeen ja kiltisti kävi pissalla ja marssi silmääkään räpsäyttämättä rappukäytävään ja hissiin. Mummilassa oli kuin kotonaan koko viikonlopun.

Lauantaina pitkästä aikaa ihan turistina gööttikehän laidalla ja paikalle olikin ilmoitettu 37 koiraa. Handskes-koiria paikalla oli Sona (PEK1),Topi (AVO EH4), Rokki (AVO ERI3) ja Lola (JUN EH4) sekä Handskes-isukki Manu (AVO EH). Jokainen esiintyi kehässä niin, että sai olla kasvateistaan ylpeä! Eli onnittelut kaikille hienoista arvosteluista sekä hienosta kehäesiintymisestä!

Sunnuntaina lähti kehään ihka ekaa kertaa korvakoira Nuttu. Tiukka corgikehä vähän hirvitti, tuomarina Kari Järvinen. Uroskehää katseltuani meinasi jo alkaa jännittää, kun kukaan ei tahtonut tuomarille kelvata vaan sieltä lenneltiin kakkosilla ulos. Loppujen lopuksi kaksi urosta ja kolme narttua (nartuista en ihan varma, kun tulokset eivät vielä ole tulleet palstalle) sai ERIn. Nuttu esiintyi hienosti ja tuloksena JUN EH 2. Ensimmäistä kertaa sitä lähes leijui kehästä ulos, kun oli punainen nauha kädessä :-)

Tässä Nutun arvostelu: "
9 kk ikäinen nuori narttu, jolla vielä kovin kapea pää. Hyvät korvat, riittävä kaula, saisi olla paremmin kulmautunut edestä. Hyvin kulmautuneet takaraajat, vahva luusto. Rungon tulee kehittyä ja vahvistua. Eturinnan tulisi olla voimakkaampi. Hyvä turkki. Oikein kannettu häntä, liikkuu hyvin."

Kotimatkaan päästiin vasta myöhään sunnuntai-iltana, kun odottelimme Sussua ja Wilmaa iltalaivalta. Paluu sujui yhtä hyvin kuin menokin, eikä pentunen inahtanutkaan autohäkissä. Huomenna mennään sitten eläinlääkäriin tarkastukseen ja mikrosirun laittoon. Juu ja kamerakin oli mukana, ei vaan otettu kertaakaan pois kassista...