Käväisitiin näytelmissä lahden takana. Ruotsissa oli Pohjoismaiden Voittaja-näyttely, jossa 49 gööttiä kehässä. Rölli ja Vanttu oli matkassa mukana. Rölli ei tällä kertaa miellyttänyt norjalaista Knut-Sigurd Wilbergiä (AVO2), mutta Vanttu sitten sitäkin paremmin. Arvostelun tämä herrasmies aloitti lepertämällä Vanelle "Hello sweetheart!". Vanttu olikin ihan täydessä iskussa ja nautti täysillä kehässä olosta. Ensin avoimen luokan voitto (luokassa 12 koiraa) ja sen jälkeen PN-4. Kaksi ruotsalaista valiota ja yksi ruotsalainen veteraani meni ohi ja Vanttu kumarsi itselleen sen, mitä salaa toivoimme, eli SERTin.
Näin ollen Vane Ruotsin valioksi! Olihan aika mahtavaa tosi kovassa porukassa!
Tässä arvostelu:
"Vacker tik. Prima typ, välbyggd välgående värdig representant för rasen."

Kameraa ei tietenkään ollut mukana, mutta Kuukiven täti siellä kovaan ääneen heilui kameran kanssa, joten saattaa olla että sieltä vielä jotain löytyy :-) Myös muutama muu suomalainen oli paikalla kameran kanssa, joten katsotaan, löytyykö jostain jotain kuvia. Koitetaan tällä viikolla kotona ottaa sitten se valiokuva.

Sitten Tumen vauveli, Nyytti, on avannut silmänsä täällä kotona sillä aikaa. Koitetaan siitäkin jotain kuvia saada aikaiseksi.

*muoks: jaa ei ollut kameraa, olihan kännykkä :-) Tässä loistavia kuvia retkestä...
Kenneltytöt:
1139332.jpg

näytelmäkoirat näytelmässä, etualalla Miss Sweden ja taaempana matkarakastaja Rölli
1139335.jpg

Sitten laivassa hytin sänkyjä ei ollut kunnolla pedattu ja siitä kiireesti valitus info-pisteeseen, sillä tienattiin aamiaiset ;-D
1139336.jpg