... josta käväistiin hakemassa Vantun kanssa kehästä aika kallis avaimenperä, muttei se mitään, hauskaa oli! Ja narttujen voittajatitteli meni kuitenkin siskopuolelle Jaxonville Kappas Vaan "Kaisalle", josta tuli myös LV:n sekä inttivalio. Urosten voitto meni Jaxonville L-junnupojalle, joten paljon onnea Raumalle! Kehässä oli 12 koiraa, kaikki Suomesta. Onnentoivotukset myös Tulikäpälään, johon meni vaikka mitä (cacibia, sertiä ja titteliä). Ja joka gööttiryhmä, joka isossa kehässä esitettiin, sijoittui. Siellä oli kasvattaja- ja jälkeläisryhmä Tulikäpälästä sekä gööttipari (Kaisa ja Andy-iskä).

Matkassa mukana Rokki (joka sai kans sen avaimenperän ja poikien värisen nauhan) sekä Rokin huoltojoukko eli Heljä sekä koiraton matkaaja Henna. Meillä oli superhauska reissu ja Latvian Hesessäkin käytiin...Ja tietty tehtiin ihan ohittamattomia ostoksia ja ihailtiin Riikan vanhan kaupungin arkkitehtuuria (jugendia siis). Hotelli oli upea ja matkaa näyttelypaikalle n. 50 metriä.
Tässä Vanen arvostelu ja tulos oli AVO 1, AVOK 1, CK, PN-5, tuomarina norjalainen kohtelias herrasmies Leif Herman
"Excellent type, good size & proportion. Excellent head & expression. Excellent neck & topline. Slighty straight upper arm, good ???, moves little close behind. ????. Little long hocks. Sufficient bone, little flat feet. Excellent mover sideways. Excellent coat & color. Excellent mover. Excellent show girl"
Valitettavasti kehäsihteerin käsiala jäi noissa parissa kohdassa vähintäänkin kyseenalaiseksi, mutta kait tuomarin mielestä Vane sentään liikkui hyvin ;-)