No niin, viikonloppuna sitten olikin vähän kaikenlaista, joten uutisointia riittää :-)

Ihan ensiksi kerrotaan uusimmat eli Tytti (Handskes Cilla Vargvalp) on tänään käynyt ekassa toko-kokeessa kolmostuloksella ja pisteitä 130. Siitä se lähtee, onnea Satu ja Tytti!

Eilisiä uutisia Henna jo olikin uutisoinut tänne eli sohvasamppiooni Tumpsteri lähti Ikaalisiin näytelmiin Röllin kanssa. Ja tulokset jo täällä olikin, mutta laitetaas arvostelu vielä:
"Erinomaiset mittasuhteet. Kauniit ääriviivat seistessä, kaunislinjainen pää, hyvä sukupuolileima, kaunis kaula ja ylälinja. Hyvät kulmaukset, leveä reisi. Erinomaiset sivuliikkeet, etuosa voisi olla tiiviimpi. Hyvä luonne."
Tuomari Markku Mähönen tuli vielä kehän jälkeen kehumaan Tumppua ja kysyi onko oma kasvatti. Onnitteli hienosta koirasta ja sanoi, ettei kyllä tarvitse koiria lähteä Ruotsista hakemaan, kun kotona on tällaisia. Minä seisoin ehkä hivenen tyhmän näköisenä suu auki, että puhuukohan se lainakaan tästä koirasta...Meidän kojootti-Tumpusta :-D Kyllä tässä muutama ihminen on sanonut, että koitas saada se näytelmiin, mutta, mutta....
Tässä kuva sertivoittajasta ilta-auringosta, kuvan otti Jani Lehtonen, KIITOS!
818390.jpg
Röllin kanssa ei jääty ryhmiin, kun kuski oli vaan tuonut pojan meille Ikaalisiin ja Uma odotti poikaa Tampereella, jossa rodun erikoisnäyttely.

Siellä Handskes-koiria oli yhden pennun ja yhden turistin verran. Leevi-poika oli urospentujen kolmas ja KP sekä Saga (jonka Salla keksi viedä turistiluokkaan, kun se oli mukana reissussa, Simon hakiessa kehästä ERI:n) toisena turisteissa. Hienoja palkintoja tuli ja illalla koiria kuvattiin Handskes-päivillä pokaaliensa kanssa.
Tässä yksi erkkarissa otettu kuva, jonka Uma lähetti. Eli turisti-2 Saga
816210.jpg

Handskes- päivillä paikalla oli A-pentueesta Siiri ja Saga, B-pentueesta Rokki ja Tarmo, C-pentueesta Calle ja Tumppu, D-pentueesta Taavi, Jasu, Leevi, Roope ja Lola, E-pentueesta Eetu ja Sohvi, F-pentueesta Indy ja Sona. Muita koiria paikalla oli Nuttu, Saku, Tami (Askeesi Tunturisusi), Saaga (Askeesi Kultahippu), Simo (Jaxonville Hessu Hurmuri) sekä Malla-Palla-staffi (johon Rokki rakastui). Kiitos kaikille mukana olleille, oli tosi kiva nähdä teitä! Ja kiitos Askeesi-vahvistuksille kera kasvattajan, joka lähti seuraksi Ikaalisiin ja pääsi vielä suoraan puhelimesta ROP-kehään handlaamaan ;-)
Mukana olleet saivat mukaansa Handskes-kangaskassin (jotka muuten ompelin ihan omin pikku kätösin) muistoksi kivasta viikonlopusta!
817924.jpg
Otin itse aika vähän kuvia, mutta kunhan saadaan kuvia muualta, laitan lisää!
816110.jpg
816108.jpg
816109.jpg
816111.jpg
816142.jpg
816144.jpg
816151.jpg

Kauniina oleminen oli hyvin väsyttävää...
816158.jpg

Anna makkaraa tai sieniä tai ihan mitä vaan...mutta älä koiranruokaa
816159.jpg

Tamin tyylinäyte turkinkuivauksessa
816161.jpg

Simo taas ei kuivauksista paljon piitannut, vaan ajatteli että mutakylpy tekee hyvää iholle
816164.jpg

Nuttu aamukahvilla
816169.jpg

Naukkis-Taavi
816172.jpg

Mummin pikku handleri yritti kovasti hoitaa Rokkia ja lahjoa sitä mukaansa kekseillä. Päällä tietty kesän paras paita :-)
Susanna ja Wilma lähtivät tänä aamuna kohti Ruotsia, mutta tällä kertaa pakkaamaan Suomen muuttokuormaa. Joten pian nähdään taas!
816180.jpg

Lehtosen Jani on ottanut paljon hienoja kuvia, niitä varmaan tulee nähtäväksi joko täällä tai Siirin ja Callen blogissa. Kiitos Jani kovasti jo nyt! Myös Saana otti hyvällä kameralla kuvia, joten niitä varmaan myös saadaan myöhemmin käyttöön, kunhan Saana kotiutuu reissusta!

Sitten niitä kuvia on alkanut putkahdella esiin :-)
Tamin ja Riimin blogissa
Rokin ja Sonan blogissa
Taavin blogissa
Sohvin blogissa
Lolan blogissa
Siirin ja Callen blogissa
Roopen blogissa
Janin ja Heljän sekä omia kuvia on kotisivuilla