Tässä tämän syksyn yksi "kuumista pareista" eli Tami (Askeesi Tunturisusi) ja Hanska, jotka tässä poseeravat Rovaniemellä. Hanska on matkustanut pohjoiseen odottelemaan kiiman alkamista ja käy tietysti etukäteen treffeillä tutustumassa tulevaan sulhoonsa. Eihän sitä nyt ihan eka treffeillä voi loppuun asti mennä. Joten tässä säädyllisesti seurustellaan esiliinan valvovan silmän alla :-) Ja kiimaa odotellaan alkavaksi...niin....jossain vaiheessa....ehkä tässä kuussa, ehkä ei...jospa kuitenkin jouluun mennessä...?
Tässä pieni vinkki pentuja odotteleville :-)
Kuva: Saana Mäkelä
190705.jpg

Sitten nostellaan tämä joukkotarkastuasia vielä tähän... Muutama paikka vielä jäljellä

Lonkka- ja kyynärkuvauspäivä on taas ajankohtainen loppusyksystä, kun Handskes B- ja C-pentue täyttää vuoden. Päivä on näillä näkymin 24.11. (varmistuu lähipäivinä) täällä Kankaanpäässä, Kari Ventelän vastaanotolla.
Vuosi sitten lonkka- ja kyynärkuvien hinnaksi tuli 60 euroa, tuskin se paljon siitä on noussut. Projekti alkaa vanhaan tapaan klo 10.00 aamulla ja kaikki koirat ovat paikalla sen aikaa, kunnes jokainen on kuvattu. Eli päivä venyy suurinpiirtein yhteen tai kahteen.
Mukaan mahtuu kymmenen koiraa ja etusijalla Handskes-koirat. Muitakin voidaan ottaa, jos tilaa jää. Nyt sitovia ilmoittautumisia sähköpostiin.