...Ja Melli on palannut kotiinsa. Yhtään nalkkiin jäämistä ei ollut, mutta neljän viikon päästä ultrassa katsotaan, miten Taikurimerlinin taikasauva on toiminut :-)
Saga jatkaa eloaan meidän laumassa ultraan asti ja Tumppukin palaili kaupunkilomalta kotiin.
Näytelmäuutisiakin on...
Handskes Bror Lustig oli ensimmäisessä näyttelyssään Kuopiossa 4.8., tuomarina Wera Hubenthal Norjasta. Tuloksena ensiesiintymisestä oli hienosti JUN EH 2.
Myös Handskes Bror Björn käväisi näyttelemässä itseään Ikaalisissa 5.8. Antti Aarniolle tuloksena hienosti tiukalta tuomarilta JUN EH 1 ja perään vielä suullinen kommentti, että koira näyttää oikein lupaavalta.
Seuraavaksi Handskes-koiria kirmaileekin sitten ensi viikonloppuna erkkarissa. Mukaan on tulossa muutama koira kaikista pentueista, joten historian ensimmäinen Handskes-kasvattajaluokkakin saatetaan Keravalla nähdä.
Sinne on ilmoitettu myöskin Hanskalle (ja Andylle) jälkeläisluokka ja sen kunniaksi Hanska onkin kasvatellut itselleen kunnon rasvakerroksen, ettei aleta kukkakepiksi haukkua ;-) Sillä on jostain kumman syystä pysynyt turkki niskassaan koko kuuman kesän, joten edes jollain meidän perheen koirista on karvoja..
Näkymisiin Keravalla ja eväät mukaan! Hyvä ruoka, parempi mieli!!!

Tässä pari kuvaa Kuopion näyttelystä, kuvassa siis Handskes Bror Lustig ja kuvien ottaja Marja Lainepää:
144223.jpg
144224.jpg